A kiváló dolgozók az eSzínház Fesztivál programjában

Az eSzínház Fesztivál és az Alapítvány a Magyar Színházakért online színházi fesztivált hirdetett kőszínházaknak és független társulatoknak, amelyben – két kategóriában – összesen 25 színházi előadás tekinthető meg - online.

Az Örkény Színház Kiváló dolgozók - igaz történetek a gondoskodásról című előadásával képviselteti magát, Boross Martin rendezésében. A fesztivál 5 részes szakmai beszélgetéssorozatában színházunkból Für Anikóval, Gáspár Ildikóval, Mácsai Pállal és Polgár Csabával is találkozhatnak az online térben.

Az eSzínház Fesztivál célja:
  • bemutatni, hogy az online vetítésre (streamre) adaptált előadások miképpen hoznak létre új látásmódot, új megközelítést, így biztosítva egyedi élményt a nézők számára, esetenként a színház és a film határán;
  • pandémia által sújtott évadok ellenére megmutatni a színházak értékes alkotásait;
  • támogatni a színházakat, társulatokat és alkotókat azzal, hogy jegyet, bérletet váltanak a Fesztiválra, amelynek bevételét az eSzínház megosztja a színházakkal és társulatokkal.

Az eSzínház Fesztiválra nevezett darabokat az egyes előadásokra közvetlenül megvásárolt jeggyel vagy fesztivál-bérlettel lehet megtekinteni szeptember 17. péntek reggel 8-tól szeptember 26. vasárnap 23.59-ig.

A nevezett előadásokat szakmai zsűri értékeli és a nézők is szavazhatnak.
Az Örkény Színház Kiváló dolgozók - igaz történetek a gondoskodásról című előadására jegyet vagy bérletet az eszinhaz.hu oldaláról válthatnak:
Közvetlen jeggyel az előadásra 2990 Ft -os jegyárral, itt: Kiváló dolgozók - igaz történetek a gondoskodásról – eSzínház Feszivál
eSzínház Fesztivál bérlettel (25 előadásra érvényes): 14.900 Ft
Prózai előadások bérlettel (19 előadásra): 11.900 Ft