Stream jegyek

Az Örkény Színház kiépítette saját stream-stúdióját, és megkezdte előadásai rendszeres online közvetítését. A stream online elérhető, élő műsorsugárzás. Az Örkény Színház előadásait 8 kamerával közvetítik. A színház minden esetben arra törekszik, hogy streamelt előadásaival túllépjen a színházi közvetítések megszokott keretein. A színház világában szokatlan kamerapozícióknak köszönhetően a néző nem csak azt érezheti, hogy közelebb van a színpadhoz, mint hogyha a nézőtéren ülne, hanem sokszor azt az élményt élheti át, mintha ő maga is a színpadon lenne. Van olyan előadásunk, ahol nézőink két kamerakép közül választhatnak, vagyis egy élőben vágott ajánlat mellé -vagy ahelyett- másik nézetre is klikkelhetnek.

A streamelt előadások elsődlegesen élő közvetítések, megőrizve a színházélmény jelenidejűségét. Ettől csak igen indokolt esetben, a járványügyi előírásokat szem előtt tartva térünk el. A közvetítések megfelelő internetkapcsolat mellett Magyarországon és a határokon kívül is bárhonnan, bármilyen eszközön elérhetők.

 

Következő streamelt előadásaink:

 ’84

RENDEZŐ: WIDDER KRISTÓF

Időpont: 2022. január 15. 19:00

JEGYVÁSÁRLÁS

RUBENS ÉS A NEMEUKLIDESZI ASSZONYOK (ÉLŐ)

RENDEZŐ: DOHY BALÁZS

Időpont: 2022. február 15. 19:30

CHARLOTTE, ORBÁNNÉ ÉS A TÖBBIEK (ÉLŐ)

POGÁNY JUDITTAL CSÁKI JUDIT BESZÉLGET

Időpont: 2022. február 20. 19:30

SECONDHAND - SZOVJETŰDÖK (ÉLŐ)

RENDEZŐk: BAGOSSY LÁSZLÓ, KOVÁCS D. DÁNIEL AVAGY ANTAL BÁLINT, BENKŐ CLAUDIA, DYSSOU BONA, SÁNDOR DÁNIEL MÁTÉ, VILMOS NOÉMI, WALTERS LILI

Időpont: 2022. február 25. 19:00

JEGYVÁSÁRLÁS